Call me

Det Gode Liv hjælper dig med din alkoholafhængighed. Men først skal du vide, er du alkoholiker?

Alkoholisme er udbredt blandt mennesker over hele verden og er præget af en fysisk og psykologisk afhængighed af alkohol og kan påvirke enhver person uanset deres fysiske tilstand eller tilstand. enhver social klasse. Faktisk, hvis nogle mennesker er mere villige end andre til at blive alkoholikere, kan de fattige faktisk for eksempel blive afhængige af flasken og udvikle en afhængighed.

De forskellige typer af alkoholisme

Der er forskellige typer af alkoholisme. Først er der akut alkoholisme, som består af at drikke nogle få genstande lejlighedsvis uden at være afhængig af dem. Så er der overdreven alkoholisme, som generelt er præget af forbrug af mere end to glas alkohol om dagen hos kvinder og tre drikkevarer om dagen hos mænd. Denne alkoholisme betyder ikke nødvendigvis, at en person er afhængig.

Tegn på, at du er afhængig

En person anses for at være afhængig, hvis de ikke kan undvære deres drikke hver dag. Hvis hun ikke kan gå på et møde eller en fest med venner uden at drikke alkohol, eller hvis sidstnævnte tjener som lokomotiv for at kunne udtrykke sig offentligt, at gennemføre et interview for et job eller at glemme hsmerte.

For eksempel er en person, der drikker alkohol om morgenen at glemme sine problemer, en alkoholiker. Dybest set betragtes du som alkoholiker, når du ikke længere kan udføre normale daglige aktiviteter uden at drikke. Når vi har brug for det til at leve og at bevæge os fremad. Når det kommer til at være det vigtigste i livet og forsømmer alt andet, herunder familie, venner, ægtefælle og arbejde. Skader på krop, sjæl og dine kære er tegn på at du må gøre noget for ikke at dø af alkoholisme.

Kontakt os på 72 100 800

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *