Hvad koster behandling

Hvad koster behandling hos Det Gode Liv?

Hvad koster behandling? Et meget relevant spørgsmål, som mange ønsker svar på i forbindelse med en henvendelse til os. Det Gode Liv er en privatdrevet virksomhed, som specialiserer sig indenfor behandling af diverse afhængigheder og misbrug. Vi sætter en ære i det arbejde, vi laver, og sikrer dig og dine pårørende den bedst mulige behandling.

Behandling hos Det Gode Liv er IKKE gratis. Dette skyldes, at vi hverken er drevet eller styret af det offentlige og derfor ikke modtager økonomisk støtte derfra.

Men hvad koster en behandling? Vi sammensætter en behandling ud fra den enkeltes behov og med vurdering fra specialuddannet personale i psykoterapi og sygepleje. En behandling er derfor individuel, både i forløb, men også i pris.

Vi ønsker ikke at vildlede folk med en prisliste, men derimod at vejlede til at finde den bedste løsning for netop dig eller din pårørende. Vi opfordrer derfor til at kontakte os telefonisk, for at vi kan vejlede og bedst muligt hjælpe til at finde en løsning.

Vil du gerne vide mere om behandlingspriser?

Der findes flere former for finansiering af behandling. Mulighederne er ikke altid åbenlyse for den enkelte. Vi hjælper derfor gerne. Kontakt os på vores døgntelefon og hør mere.

Finansieringsmuligheder

Egenbetaling

Egenbetaling af behandling betyder, at man selv, eller ved hjælp fra evt. familie, betaler for sin behandling. At vælge selv at betale for sin behandling kan være en stor beslutning. Dog vil prisen for ikke at gå i behandling oftest være dyrere både sundhedsmæssigt, socialt og økonomisk.

Sundhedsforsikring

Mere end 2 mio. danskere har en sundhedsforsikring. Oftest tegnes forsikringen gennem ens arbejdsgiver, men også privat har man mulighed for at tegne en forsikring. Det kan være værd at undersøge, om man er forsikret. Nogle gange sker det, at man er forsikret gennem sin arbejdsgiver uden egentlig at være klar over det.

Det Gode Liv er forsikringsverificerede hos størstedelen af de danske forsikringsselskaber. Kontakt os, og hør mere om finansiering gennem sundhedsforsikring.

Behandling betalt af det offentlige/egen kommune

Det Gode Liv er godkendt til at lave ambulant behandling på vores adresser rundt om i landet. Ifølge §141 har alle borgere ret til hjælp/behandling af alkoholmisbrug. Hertil har man selv mulighed for at vælge det tilbud, som man finder passende. Dette kan både være et privat eller et offentligt tilbud. Tilbuddet betales af kommunen og er derfor gratis for borgeren. Tilbuddet gælder kun ambulant behandling.

Arbejdsgiverbetalt behandling

Der er god forretning i at have sunde, raske og glade medarbejdere. At hjælpe en værdifuld medarbejder med betaling af behandling er oftest en bedre beslutning end at bruge midler og ressourcer på at køre en ny medarbejder i stilling. Tag en snak med din arbejdsgiver. At bede om hjælp er ikke en svaghed, det er faktisk en enorm styrke!

Hvad koster behandling

Vi tilbyder landsdækkende misbrugsbehandling.

Det Gode Liv er den nye dreng på blokken, men vi har masser af erfaring i huset. Vores behandlingstilbud er en sammensætning af alt det bedste fra forskellige behandlingsformer. Læs om behandlingsmetoder og døgnbehandling her.

Vi tilbyder landsdækkende ambulant behandling. Behandlingen er fleksibel og kan foregå efter aftale med terapeuten. Alle vores ambulante tilbud er 1 til 1 terapi. Dette gør, at terapeuten har fuld fokus på en klient ad gangen. Læs mere om ambulant behandling her.

Send os en besked

Vil du gerne vide mere om, hvad en behandling koster? Send os en besked med dit spørgsmål eller din bekymring. Ingen bør stå alene med et misbrug.

Hvordan foregår alkoholbehandling

Alkoholbehandling kan foregå på flere forskellige måder.

Er du pårørende til en alkoholiker?

Pårørende er oftest ligeså hårdt ramt som misbrugeren selv.