Outrup

Om lokationen i Outrup

Beliggenheden i Outrup tilhører vores kære behandler og terapeut, Ann-Lis. I udkanten af landsbyen Outrup, op af et lille anlæg og gadekær ligger adressen på en lukket naturgrund med en stor, hyggelig terrasse. 

Behandlingen foregår dermed under en hyggelig og hjemlig atmosfære med mulighed for både at sidde inde og ude alt afhængigt af vejret.

Togforbindelse til Outrup er absolut en mulighed, men har du mulighed for at ankomme i bil, er dette nemmere. Parkeringsmuligheder er gode, da du kan parkere på adressen.

Behandlingstilbud

Ambulantbehandling

Hos Det Gode Liv tilbyder vi i Kalvehave rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere. Man kan opstarte et behandlingsforløb, der har udviklet misbrug af alkohol, hash, kokain, medicin, købetrang eller ludomani.

Alle vores forløb er ambulante, hvilket giver mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser. Nogle mennesker har brug for stadig at kunne passe arbejde-, fritids- og familieinteresser, mens behandlingen foregår.

Pårørendebehandling

Et behandlingsforløb for pårørendebe hos Det Gode Liv giver pårørende mulighed for at få indsigt og forståelse. Samtidig arbejdes der med at komme videre og arbejde med egne udfordringer.