Ambulant behandling - Aarhus

Lokationen i Aarhus

Vores behandlingslokaler i Aarhus ligger i Aabyhøj. Lokalerne ligger på en stille i et roligt erhvervs og boligkvarter. Når man ankommer træder man ind i gården, hvor lokalerne ligger. Det Gode Liv – Aarhus er ambulant behandling til misbrugsramte.

Parkeringsmulighederne er rigtige gode. Man kan parkere ved vejen, eller på den overfor liggende parkeringsplads, som tilhører JYSK. Der er også rigtige gode muligheder med offentlig transport. Bybussen holder lige på den anden side af vejen.

Man bliver mødt af lyse, venlige og varme lokaler. Hertil hører et kontor, og et terapirum. Alt hvad man har brug for, for at skabe gode rammer for ambulantbehandling.

Vores dygtige behandler Allan Christensen møder dig/jer i døren, og byder dig/jer velkommen. Allan har selv haft afhængighed tæt på, tidligere i sit liv. I dag har han mere end 24 års erfaring med behandling af afhængighed og misbrug. Vi kan derfor garantere at du/i, er i gode hænder under hele behandlingen.

Behandlingstilbud i Aarhus

Ambulantbehandling

Hos Det Gode Liv tilbyder vi i Aarhus rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere, der har udviklet misbrug af alkohol, hash, kokain, medicin, gaming, købetrang / shopaholic eller lider af ludomani.

Alle vores forløb er ambulante, hvilket giver mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser, så som arbejde-, fritids- og familieinteresser, mens behandlingen foregår.

Pårørendebehandling

Et pårørende ambulant behandlingsforløb hos Det Gode Liv Aarhus giver pårørende mulighed for at få indsigt, forståelse, og det at kunne komme videre, og arbejde med egne udfordringer.

Efterbehandling

Der afholdes efterbehandling hos Det Gode Liv Aarhus den første lørdag i hver måned, hvor man i 12 måneder efter sin endte behandling kan komme og få råd, og vejledning til de udfordringer, man møder når man er afsluttet primær. Dette gøres også, efter behov og henvendelse.

Har du brug for hjælp?

Vil du gerne vide mere om ambulantbehandling i Aarhus? Kontakt os pr. tlf.