Brørup behandlingscenter

Den gamle kro i Gjerndrup

Vores døgncenter ligger i fredelige og rolige omgivelser i den lille by Gjerndrup lige uden for Brørup. Døgncentret er omgivet af et stort græsareal, som vores klienter kan færdes på. Stedet er samtidig også tilknyttet to parkeringsområder, hvilket gør det nemt at komme til og fra området.

Fred og ro er en vigtig del af vores beliggenhed. Man skal have fred fra alle hverdagens bekymringer, stress og jag og ro til at fokusere på behandlingen. På den måde sørger vi for, at den enkelte har de bedst mulige vilkår for en succesfuld behandling.

I nærheden af døgncentret i Brørup ligger der en dyrepark, som kan besøges inden for parkens åbningstider. Enghave Dyre- & Naturpark dækker over 70.000 m2 og er ifølge dem selv ”Et rigtigt lille paradis”. Naturparken indeholder også nogle fiskesøer, som står til afbenyttelse mod betaling. Alt besøg i dyreparken udenfor sæson, er efter aftale med parkens ejere.

Behandlingscenter indendørs faciliteter

Man mødes af en stor åben entré med fælles toiletter til højre og et stort fælles opholdsrum til venstre. Medvidere har centret et stort industrikøkken og en spisesal. I døgncenterets højre korridor og på første sal er der indrettet værelser til vores klienter. Hver klient bliver tildelt et værelse, som er deres under hele opholdet på vores behandlingscenter i Gjerndrup / Brørup.

Behandlingscentret er også indrettet med et rum til sygeplejerskerne og den tilknyttede læge. Derudover vil man rundt på behandlingscenteret støde på mødelokaler, behandlerkontor og et stort undervisningslokale.

Behandlingscenter med faglighed i højsædet

Faglighed er i højsædet i al behandling og rådgivning hos Det gode liv. Alle medarbejdere er specialuddannede inden for hvert deres område.

På behandlingscentret Det gode liv ved Brørup bliver du mødt af personale, der selv har været i samme situation som dig. Vi møder dig med empati og højt fagligt niveau. Her er der ingen rullende øjne eller bedrevidenhed, men et trygt og motiverende miljø, hvor vi sammen arbejder for, at alle klienter igen får deres gode liv tilbage.

Vi tilbyder behandlingen inden for alkoholisme, ludomani, hashmisbrug, kokainmisbrug, pille – & medicinmisbrug, gamingafhængighed & købeafhængighed/shopaholic.

Hvilke behandlingstyper tilbyder vi i Brørup

Døgnbehandling

Døgnbehandling er en god løsning, når ambulant behandling ikke er tilstrækkeligt. Behandlingstilbuddet er for borgere, som har udfordringer i eget hjem, eller står helt uden bopæl.

Under dit ophold på Det gode liv Brørup er du væk fra dine sædvanlige dagligdagsproblemstillinger, udfordringer og kan koncentrere dig helt om at få et godt liv uden rusmidler.

I behandlingsforløbet får du ro til at arbejde med andre problemstillinger såsom socialpsykologiske udfordringer og bolig- og arbejdsforhold.

Abstinensbehandling

I den medicinske abstinensbehandling på Det gode livs afsnit hertil hjælper vi misbrugeren igennem abstinenserne på en så smertefri måde som muligt. Dette kan også foregå ambulant i samarbejde med egen læge og vores sygeplejersker.

Send os en besked

Vil du gerne høre nærmere om døgnbehandling i Brørup? Send os en besked. Vi vender tilbage inden for 12 timer eller næstkommende hverdag. 

Har du brug for hjælp?

Vil du gerne vide mere om døgnbehandling i Brørup? Kontakt os på vores døgntelefon