Brørup, behandlingscenter

Den gamle kro i Gjerndrup

Vores døgncenter ligger fredelige og rolige omgivelser i den lille by Gjerndrup lige udenfor Brørup. Døgncentret er omgivet af et stort græsareal, som vores klienter kan befærde sig på. Stedet er samtidig også tilknyttet to parkeringsområder, hvilket gør det nemt at komme til og fra området.

Fred og ro er en vigtig del af vores beliggenhed. Man skal have fred fra alle hverdages bekymringer, stress og jag, og samtidig ro til fokuserede på behandlingen. På den måde sørger vi for, at den enkelte har de bedst mulige vilkår, for en succesfuld behandling.

I nærheden af døgncenteret i Brørup, ligger der en dyrepark, som kan besøges inden for parkens åbningstider. Enghave dyre- & Naturpark dækker over 70.000 m2, og er ifølge dem selv ”Et rigtigt lille paradis” Naturparken indeholder også nogle fiskesøer, som står til benyttelse mod betaling. Alt besøg i dyreparken udenfor sæson, er efter aftale med parkens ejere.

Behandlingscenter indendørs faciliteter

Man mødes af en stor åben entré, med fælles toiletter til højre og et stort fælles opholdsrum til venstre. Medvidere har centeret et stort industrikøkken, med en tillæggende spisesal. I døgncenterets højre korridor og på første sal, er der indrettet værelser til vore klienter. Hver klient bliver tildelt et værelse, som er deres under hele opholdet på vores behandlingscenter i Gjerndrup / Brørup.

Behandlingscenteret er samtidig indrettet med et sygeplejerum, til sygeplejerskerne og den tilknyttede læge. Udover dette vil man rundt på behandlingscenteret støde på mødelokaler, behandlerkontor og et stort undervisningslokale.

Behandlingscenter med faglighed i højsædet

Faglighed er i højsædet i al behandling og rådgivning hos Det Gode Liv. Alle medarbejdere er specialuddannede indenfor hver deres område.

På behandlingscentret Det Gode Liv ved Brørup, bliver du mødt af personale, der selv har været i samme situation som dig. Vi møder dig med empati, og højt fagligt niveau. Her er ingen rullende øjne eller bedrevidenhed, men et trygt og motiverende miljø, hvor vi sammen arbejder for, at alle klienter igen får (Det Gode Liv.)

Vi tilbyder behandlingen inden for alkoholisme, ludomani, hashmisbrug, kokainmisbrug, pille – & medicinmisbrug, gaming-afhængighed, & shopaholic.

Hvilke behandlingstyper tilbyder vi i Brørup

Døgnbehandling

Døgnbehandling er en god løsning, når ambulant behandling ikke er tilstrækkeligt. Behandlingstilbuddet er for borgere, som har udfordringer i eget hjem, eller står helt uden bopæl. Under dit ophold på Det Gode Liv Brørup er du væk fra dine sædvanlige dagligdags problemstillinger, udfordringer og kan koncentrere dig helt om at få et godt liv uden rusmidler. I behandlingsforløbet får du ro til, at arbejde med andre problemstillinger så som socialpsykologiske udfordringer og bolig-, arbejdsforhold.

Ambulantbehandling

Hos Det Gode Liv tilbyder vi i Brørup rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere, der har udviklet misbrug af alkohol, hash, kokain, medicin, gaming, købetrang / shopaholic eller lider af ludomani.

Alle vores forløb er ambulante, hvilket giver mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser, så som arbejde-, fritids- og familieinteresser, mens behandlingen foregår.

Pårørendebehandling

Et pårørende ambulant behandlingsforløb hos Det Gode Liv Brørup giver pårørende mulighed for at få indsigt, forståelse og det at kunne komme videre, og arbejde med egne udfordringer.

Abstinensbehandling

I den medicinske abstinensbehandling på Det Gode Livs afsnit hertil, hjælper vi misbrugeren igennem abstinenserne på smertefri en måde som muligt. Dette kan også foregå ambulant i samarbejde med egen læge og vores sygeplejersker.

Efterbehandling

Der afholdes efterbehandling hos Det Gode Liv Brørup den første lørdag i hver måned, hvor man i 12 måneder efter sin endte behandling kan komme og få råd og vejledning til de udfordringer, man møder når man er afsluttet primær. Dette gøres også, efter behov og henvendelse.