Behandlingsgaranti

Hvad betyder behandlingsgaranti

Behandlingsgaranti er vore klienters sikkerhed for kvalitetsbehandling. Det er vigtigt for os, at vore klienter har haft en god oplevelse i behandlingen, og har fået brugbare værktøjer til fremtidig udvikling.

Efter et langvarigt misbrug, er der mange ting som skal bearbejdes, og vi skal være sikre på, at vi kommer hele vejen rundt. Vi påtager os et stort ansvar i alle vores behandlinger, og vi skal være sikre på, at kvalitet altid efterleves. Dette er DIN sikkerhed for kvalitet i behandlingen.

Det Gode Liv, giver 2års behandlingsgaranti fra indskrivningsdatoen. Vi er indtil videre det eneste behandlingscenter i Danmark som giver behandlingsgaranti.

Regler & vilkår for behandlingsgaranti

Disse regler er lavet for at give klienter mulighed for at opnå gratis tilbagefaldsbehandling ambulant i 4 uger. Dette gælder ikke døgnbehandling eller afrusning / afgiftning.

Garantien er personlig og gælder 2 år fra indskrivningsdatoen. Garantien kan benyttes én gang, og er kun gyldig ved afsluttet primærbehandling.

Regler og vilkår

Disse regler er lavet for at give klienter mulighed for at opnå gratis tilbagefaldsbehandling ambulant i 4 uger. Dette gælder ikke døgnbehandling eller afrusning / afgiftning.

Garantien er personlig og gælder 2 år fra indskrivningsdatoen. Garantien kan benyttes én gang, og er kun gyldig ved afsluttet primærbehandling.

  • Dine nærmeste pårørende (minimum kone, samlever, kæreste, voksne børn), der har direkte indflydelse på din hverdag, skal have gennemført familiebehandlingen på i alt 5 uger indenfor 6 måneder efter primær-behandlingens start. Grunden til dette er, at succes er en fælles opgave i familien.

  • Du skal passe dine efterbehandlinger som led i din bedringsproces. Efterbehandling foregår 1 gang hver måned de efterfølgende 12 måneder efter afsluttet primærbehandling. Du kan se tidspunkt, sted samt tilmelde dig på https://www.det-gode-liv.com/efterbehandling/

  • Du skal gå til møde indenfor din afhængighed minimum 1 gange om ugen, i hele perioden garantien er gældende (AA,GA,ACA,NA osv.), eller lign, der skal indtastes på ugentlig basis på www.det-gode-liv.com/klienter/indtast.

Garantien er ikke gældende hvis:

  1. Du har mødepligt til din efterbehandling, bliver du dermed forhindret, bedes du give til den pågældende behandler direkte besked. Garantien bortfalder hvis der udeblives uden gyldigt grundlag.

  2. Ugentlige møder i selvhjælpsgrupper skal indtastes på Det gode livs hjemmeside hver uge. Hvis det ikke indberettes, må vi antage at du ikke har deltaget, og dermed bortfalder garantien.

  3. Hvis der er indgået en særaftale omkring finansiering eller hvis der ønskes et kortere forløb, end hvad den tilknyttede terapeut har anbefalet.

Send os en besked

Er du i tvivl om noget angående din behandlingsgaranti, eller har du yderligere spørgsmål angående behandling. Send os gerne en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 12 timer.

viser 2 års ædrueligheds mærke - Behandlingsgaranti Det Gode Liv tilbagefaldsbehandling Ambulant afrusning afgiftning

Spørgsmål

Har du spørgsmål angående behandlingsgarantien? Du kan muligvis finde svaret under FAQ, eller kontakte os på vores hovednummer.