Behandlingsgaranti

Hvad betyder behandlingsgaranti

Behandlingsgaranti er vore klienters sikkerhed for kvalitetsbehandling. Det er vigtigt for os, at vore klienter har haft en god oplevelse i behandlingen, og har fået brugbare værktøjer til fremtidig udvikling. Efter et langvarigt misbrug, er der mange ting som skal bearbejdes, og vi skal være sikre på, at vi kommer hele vejen rundt. Vi påtager os et stort ansvar i alle vores behandlinger, og vi skal være sikker på at kvalitet altid efterleves. Dette er DIN sikkerhed for kvalitet i behandlingen.

Vi påtager os et stort ansvar, men forventer også at dette går begge veje. Forudsætningen for at en behandling bliver en succes, er villighed fra begge parter. Det er vigtigt at man som klient går ind i behandlingen med alt hvad man har, men samtidig skal man også være klar til dette.

Det Gode Liv, giver 2års behandlingsgaranti fra indskrivningsdatoen. Vi er indtil videre det eneste behandlingscenter i Danmark som giver behandlingsgaranti.

Regler & vilkår for behandlingsgaranti

Hvad indeholder behandlingsgarantien

Behandlingsgarantien indeholder 4 ugers ambulant tilbagefaldsbehandling. Garantien dækker ikke døgnbehandling eller afrusning / afgiftning.

Behandlingsgarantien er personlig og gælder 2år fra indskrivningsdatoen. Behandlingsgaranti gælder kun ved gennemført døgnbehandling, og er kun gældende én gang.

Listen nedenfor indeholder regler og vilkår for behandlingsgarantien. Uanset om man vil bibeholde sin behandlingsgaranti eller ej, anbefaler vi at man deltager i møder.

Find møder her – AA / GA / NA / ACA

Regler & vilkår

  • Dine nærmeste pårørende (minimum mand, kone, samlever, kæreste, voksne børn), der har direkte indflydelse på din hverdag, skal have gennemført familiebehandlingen på i alt 5 uger indenfor 6 måneder efter primær-behandlingens start. Grunden til dette er, at succes er en fælles opgave i familien.

  • Du skal passe dine efterbehandlinger i det tidsrum du har aftalt med din behandler. Efterbehandling er minimum 1 gang pr. måned. Er du forhindret i at komme, skal du ringe til din behandler. Antal deltagelser i efterbehandling ændres ikke.

  • Du skal gå til møde indenfor din afhængighed minimum 1 gange om ugen, i hele perioden garantien er gældende (AA,GA,ACA,NA osv), Det skal indtastes hver gang du har været til møde, og derefter indsendes til os. Du kan indtaste her – Møde-indberetning

  • Du skal have en sponsor indenfor 6 måneder efter endt primærbehandling, vi ser dog gerne, at du har en sponsor, når du forlader behandlingen.

Send os en besked

Er du i tvivl om noget angående din behandlingsgaranti, eller har du yderligere spørgsmål angående behandling. Send os gerne en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 12 timer.

viser 2 års ædrueligheds mærke - Behandlingsgaranti Det Gode Liv tilbagefaldsbehandling Ambulant afrusning afgiftning

Spørgsmål

Har du spørgsmål angående behandlingsgarantien? Du kan muligvis finde svaret under FAQ, eller kontakte os på vores hovednummer.