Ambulant behandling Aalborg

Om Lokationen i Aalborg

Vi foretager ambulant behandling i Aalborg, Nordjylland. Det Gode Liv, forsøger med landsdækkende ambulant behandling, at dække et stigende behov efter hjælp til misbrug og afhængighed. Vi er med vores lokaler i Aalborg, godt dækket ind i Nordjylland.

På anden sal i den gamle ejendom FREMTIDEN, ligger vores kontor/behandlingslokaler. Bygningen deles mellem flere forskellige faggrupper indenfor sundhed og terapi. Vi føler os derfor vældig godt tilpas i disse omgivelser, og det samme håber vi vores klienter gør.

Beliggenheden er meget central i Aalborg, og ligger lige i nærheden af kultur & kongrescenteret. Det er derfor nemt, at komme til og fra med offentlig transport. Bybussen holder lige udenfor døren til bygningen. Hvis man ankommer i bil, vil der også være mulighed for parkering. Man har mulighed for at parkere lige i nærheden, mod en mindre betaling.

Vi tager godt imod dig ved behandlingsstart. Vores dygtige behandler Allan Christensen har været i branchen i mere end 24 år, og har selv tidligere haft afhængighed tæt ind på livet. Vi kan dermed forsikre at du/i er i gode hænder hos Allan, under hele din behandling.

Ambulantbehandling Aalborg

Behandlingstilbud i Aalborg

Ambulantbehandling

Hos Det Gode Liv tilbyder vi i Aalborg rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere, der har udviklet misbrug af alkohol, hash, kokainmedicin, købetrang / shopaholic, gaming eller lider af ludomani.

Alle vores forløb er ambulante, hvilket giver mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser, så som arbejde-, fritids- og familieinteresser, mens behandlingen foregår.

Pårørendebehandling

Et pårørende ambulant behandlingsforløb hos Det Gode Liv Aalborg giver pårørende mulighed for at få indsigt, forståelse, og det at kunne komme videre, og arbejde med egne udfordringer.

Kontakt os

Har du brug for at vide mere om ambulantbehandling i Aalborg. Giv os et ring pr. tlf.