Ambulant alkoholbehandling i Aalborg

Ambulant alkoholbehandling Aalborg er en mulighed til dig som ønsker at bo hjemme mens du får behandling for dit alkoholmisbrug. Behandlingen tilpasses efter dig, dit arbejds- og familieliv. Det betyder, at ambulant behandling i Aalborg hos Det Gode Liv kan foregå i fuld diskretion og uden for din normale arbejdstid. 

Behandlingsformen er oplagt til dig, der slås med alkoholproblemer eller et mindre alkoholmisbrug. Samtidig er det vigtigt at være opmærksom på, at her er din egen motivation for ædruelighed særdeles vigtig, da du i ambulant behandling ikke får en pause fra hverdagen, som man oplever det i døgnbehandling. 

Det kan være, du selv er i tvivl om, hvornår man er alkoholiker? Du kan tage en alkoholtest her, som er bygget op omkring nogle spørgsmål angående dit alkoholforbrug. 

I ambulant alkoholbehandling hos Det Gode Liv får du:

  • Fuld diskretion og anonymitet
  • Skræddersyr den ambulante misbrugsbehandling efter dit arbejds- og familieliv
  • Behandling hos specialiserede terapeuter
  • Tryghed for familien, som også tilbydes behandling

Har du brug for at tale?

Vi er på telefonen 24 timer i døgnet – Kontakt os hvis du har brug for råd & vejledning

Tilbud om alkoholbehandling i Aalborg

Ambulant alkoholbehandling

Hos Det Gode Liv tilbyder vi i Aalborg rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere, der har udviklet misbrug af alkohol, hash, kokain, medicin, købetrang / shopaholic, gaming eller lider af ludomani.

Alle vores forløb i Aalborg er ambulante, hvilket giver dig mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser, såsom arbejde-, fritids- og familiære interesser, mens behandlingen foregår.

Familieaftner for pårørende

Familieaftnerne for de pårørende hos Det Gode Liv i Aalborg, giver pårørende mulighed for at få indsigt i og forståelse for afhængighed og misbrug samt rum til at arbejde med egne udfordringer.

Hvordan foregår behandlingen hos Det Gode Liv?

  • Grundig udredning, der afklarer målsætninger og behandlingsforløb
  • 1-1 samtaler med specialuddannet terapeut
  • Skræddersyet forløb med fokus på klientens behov
  • Terapi med fokus på underliggende problemstillinger til misbruget
  • 1 Terapeutiske samtale samt 5 Familieaftner til de pårørende
  • 12 måneders efterbehandling

Ambulant behandling i Aalborg foregår som 1-1-samtaler med en terapeut, der har speciale i misbrugsbehandling. Terapeuten vil undervejs i behandlingen i samarbejde med dig dykke ned i de årsager, som ligger til grund for dit misbrug og arbejde med dem.

I det efterfølgende vil I arbejde med mentale værktøjer for at forebygge de tanker og følelser, som kan være fremkaldende for dit misbrug. Du vil lære at håndtere tankerne og følelserne på en ny måde, så de ikke længere er styrende i dit liv. 

Mød os i Aalborg 

Hos Det Gode Liv forsøger vi med landsdækkende ambulant behandling at dække et stigende behov og efterspørgsel på hjælp til misbrug og afhængighed. Vi er med vores lokaler i Aalborg godt dækket ind i Nordjylland.

Bare 5 minutters gang fra Aalborg banegård ligger vores behandlingslokaler på Boulevarden i Aalborg. Det er med andre ord nemt at komme frem med offentlig transport, da bybussen også holder lige rundt om hjørnet. Kommer du i bil, er der naturligvis også parkeringsmuligheder lige i nærheden. 

Nye-lokaler-i-Aalborg-scaled-pbhvh9bxwzdmv684oko5mncop09ylfbvk939jk6rn4-min

Hjælp til de pårørende

Alkoholbehandling handler ikke kun om at hjælpe én person med at få det bedre – det er også vigtigt at tage sig af de familier, der elsker mennesker med alkoholproblemer, så de ikke ender med at blive medafhængige. 

Ofte ser vi, at en pårørende påtager sig et adfærds- og tankemønster, som minder om den afhængiges. Det er typisk kendetegnet ved, at den pårørende retter al opmærksomhed mod misbrugeren, imens egne følelser og behov skubbes i baggrunden. Du kan læse mere om den pårørendes rolle her

Hos Det Gode Liv tilbyder vi ambulant behandling med en terapeut, hvor forløbet skræddersys til dig som pårørende. Her får du hjælp til at forstå den sygdom, som en afhængighed er, samtidig med at du får sat fokus på din egen rolle som pårørende. 

Det kan både være i gruppeterapi med andre pårørende og ved individuelle samtaler. 

Vi har fleksible åbningstider, så det vil ofte være muligt for os at give dig tider til behandling, der ligger uden for din normale arbejdstid. På den måde kan du passe dit arbejde helt som normalt, og behøver kun indvie de mennesker, du selv har lyst til skal vide det.

Kontakt os

Har du brug for at vide mere om ambulant behandling i Aalborg. Giv os et ring pr. tlf.