Ambulant alkoholbehandling Aalborg

Hvad er ambulant alkoholbehandling i Aalborg?

Ambulant alkoholbehandling Aalborg, er behandling anonym alkoholbehandling til dig som ønsker mulighed for at bo hjemme mens du går i alkoholbehandling. Behandlingen tilpasses nemlig efter dig. Dette betyder at du har mulighed for at gå i behandling udenfor din normale arbejdstid.

Ambulant alkoholbehandling er god og effektiv behandling til personer med alkoholproblemer, eller et mindre alkoholmisbrug. Ens egen motivation ift. ædruelighed betyder meget, da man forsætter sine daglige rutiner, og ikke får en pause fra hverdagen, i modsætning til døgnbehandling. 

Hvordan foregår ambulant alkoholbehandling i Aalborg?

Et ambulant forløb hos Det Gode Liv, foregår som 1-1 terapi. Behandlingen foregår i samarbejde med en special uddannet psykoterapeut, med speciale i misbrug og afhængighed. Under behandlingen arbejdes der på, at finde de underliggende årsager, og den mentale udvikling.

Klinten vil undervejs i behandlingen, lære at forstå egne tanker og følelser, og dertil forholde sig til dem. Via mentale værktøjer får klienten det der skal til, for at vende sit mindset fra negative tanker, til mere overbærelige og positive tanker.

Om Lokationen i Aalborg

Vi foretager ambulant behandling i Aalborg, Nordjylland. Det Gode Liv, forsøger med landsdækkende ambulant behandling, at dække et stigende behov efter hjælp til misbrug og afhængighed. Vi er med vores lokaler i Aalborg, godt dækket ind i Nordjylland.

På første sal i erhvervsejendommen på Boulevarden i Aalborg, ligger vores kontor/behandlingslokaler. Bygningen deles mellem flere forskellige faggrupper og private erhverv. Vi føler os derfor vældig godt tilpas i disse omgivelser, og det samme håber vi vores klienter gør.

Beliggenheden er meget central i Aalborg, og ligger kun 5 minutters gang fra Aalborg banegård. Det er derfor nemt, at komme til og fra med offentlig transport. Bybussen holder lige rundt om hjørnet, og kun ca. 2 minutters gang fra bygningen. Hvis man ankommer i bil, vil der også være mulighed for parkering. Man har mulighed for at parkere lige i nærheden, mod en mindre betaling.

Vi tager godt imod dig ved behandlingsstart. Vores dygtige behandler Henrik Iversen har været i branchen i mere end 10 år, og har selv tidligere haft afhængighed tæt ind på livet. Vi kan dermed forsikre at du/i er i gode hænder hos Henrik, under hele din behandling.

Nye lokaler i Aalborg

Behandlingstilbud i Aalborg

Ambulant behandling

Hos Det Gode Liv tilbyder vi i Aalborg rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere, der har udviklet misbrug af alkohol, hash, kokainmedicin, købetrang / shopaholic, gaming eller lider af ludomani.

Alle vores forløb er ambulante, hvilket giver mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser, så som arbejde-, fritids- og familieinteresser, mens behandlingen foregår.

Pårørendebehandling

Et pårørende ambulant behandlingsforløb hos Det Gode Liv Aalborg giver pårørende mulighed for at få indsigt, forståelse, og det at kunne komme videre, og arbejde med egne udfordringer.