Efterbehandling - Tilmelding

Hvad er efterbehandling?

Efterbehandling er for dig som har været i døgnbehandling Hos Det Gode Liv.  Efterbehandling er en opfølgning på helbredelsesprocessen efter primær behandling, og handler om hvordan man bruger programmet – hvor mange møder man deltager i – og i det hele taget hvordan man passer sin bedring.

I efterbehandlingsgruppen arbejder vi med handlingsdelen af udviklingsprocessen. Hvad har jeg handlet på og hvad har jeg ikke handlet på? Passer jeg mit program, som jeg har tilegnet mig i primær behandling? og er der noget der står i vejen for min udvikling, eller forstyrre min sindsro? I gruppen har vi en forventning til hinanden, om at der fortsat arbejdes ansvarligt med processen.

Vi har fokus på overgange – kriser – gennembrud – og vedligeholdelse af bedringsprocessen.

Praktiske informationer om efterbehandling

  • Efterbehandling er gældende 1 år fra din udskrivningsdato.
  • Efterbehandling foregår 1 gang om måneden.
  • Man har dermed i alt 12 deltagelser, som skal afvikles over 12 måneder. 
  • Afbud lægges IKKE til i sidste ende.
  • Efterbehandling afholdes altid 1. Onsdag i hver måned fra kl. 17.00 – 21.00 (4 timer). BEMÆRK – Efterbehandlingstidspunktet kan varierer, alt efter hvor og hos hvilken behandler du går.
  • Der vil blive serveret vand, kaffe og mad til efterbehandling.
  • HUSK Coronapas ( Covid-19 negativ test, maks. 72 timer gammel – Vaccinationspas – Bevis på at du tidligere har været været smittet med Covid-19 via antistoftest. ) 

Hvis man har tilmeldt sig til efterbehandling, men alligevel bliver forhindret i at komme, bedes man melde afbud på vores hovednummer.

Tilmelding til efterbehandling

Næste efterbehandling finder sted d. 06-10-2021

Senest udmelding  d. 25-09-2021

Møde - Indberetning

Har du indberettet dit seneste møde? Følg linket nedenfor ↓