Roskilde ambulant behandling

Om Lokationen i Roskilde

Du finder os i den gamle jernbane bygningen ved hovedbanegården i Roskilde. Vores behandlingskontor ligger på først sal, med indgang i Østtårnet. Ambulantbehandlingen ligger på førstesal, som i den anden ende huser fysioterapeuter.

Der er alarmtelefon på døren, Hvor man rigger på, for at blive lukket ind. I selve bygningen finder man fantastisk arkitektur fra da DSB havde sin storhedstid. Der er op til 5 m til loftet med udskårne træpaneler, alt sammen nænsomt sat i stand for at bevare bygningens integritet.

Der er mulighed for at parkere på P-pladsen øst for bygningen mod betaling. Derudover er der 300 m nede af vejen, mulighed for gratis at parkere på de to nederste etager, af det parkeringshus som hører til SuperBrugsen der ligger ovenpå. Herfra er der kun 2 min gang op til banegården.

Behandlingstilbud i Roskilde

Ambulant behandling

Hos Det Gode Liv tilbyder vi i Roskilde rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere. Vi tilbyder behandling indenfor misbrug af alkohol, hash, kokain, medicin, købetrang eller ludomani.

Alle vores forløb er ambulante, hvilket giver mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser. Ikke alle har mulighed for at være væk fra arbejde-, fritids- og familieinteresser, mens behandlingen foregår.

Pårørendebehandling

Vi tilbyder et pårørende ambulant behandlingsforløb hos Det Gode Liv i Roskilde. Forløbet giver pårørende mulighed for at få indsigt, forståelse, og det at kunne komme videre, og arbejde med egne udfordringer.

Send os en besked

Vil du gerne vide mere om ambulant behandling i Roskilde? Du er altid velkommen til at sende os en besked med dine spørgsmål. Vi svarer inden for 12 timer eller næstkommende hverdag.