Alkoholbehandling Jylland

Det Gode Liv tilbyder alkoholbehandling i hele Jylland. Alkoholbehandling kan både foregår som døgnbehandling og ambulant behandling. Du får altid 100% anonymitet og der er ingen venteliste. Overvejer du at få hjælp til dit alkoholproblem? – Læs mere nedenfor ↓ 

Anonym alkoholbehandling i Jylland

Vi har stor respekt for anonymitet i alt vores behandling, dette gælder både alkoholbehandling i Jylland men også resten af landet. Du er dermed altid sikret diskretion når du går i behandling hos Det Gode Liv.

Vi sætter en stor ære i den behandling vi tilbyder, og vi sigter altid efter at være de bedste til det vi laver. Vi vil altid være realistiske, åbne og ærlige, samt tilbyde den behandlingskombination som giver mening for den enkelte.  Dette mener vi giver vores klienter de bedste forudsætninger i en behandling hos os.

Vores telefon er altid åben, og vi tilbyder gratis vejledning og rådgivning til både misbrugsramte og til pårørende. Alle vores forløb er desuden inklusiv ambulant pårørendebehandling og efterbehandling. Hos Det Gode Liv tager vi hånd om hele familien. Ring og få en uforpligtende samtale med os allerede i dag.

Alkoholbehandling Jylland

Hvor i Jylland kan man gå i alkoholbehandling?

Det Gode Liv har seks lokationer i Jylland hvor vi tilbyder professionel alkoholbehandling. Vores terapeuter har mange års erfaring, kombineret af et liv med misbrug og terapeutisk uddannelse. Dette giver en bred forståelse og ikke mindst de faglige kompetencer, som det kræves når man skal hjælpe mennesker ud af et alkoholmisbrug.

Med fire ambulante centre og ét døgncenter fordelt i Jylland, forsøger vi at ramme så bredt som muligt. Hvilken type behandling som egner sig bedst til den enkelte, kommer meget an på sværhedsgraden af misbruget og klientens personlige præference. 

Vi laver altid en grundig screening om nødvendigt, for at sikre at vores klienter får den rigtige behandling fra starten. Vi laver aldrig nogle antagelser, det er derfor vigtigt for os at foretage en visitationssamtale med vores kommende klienter. I Jylland kan du få foretaget en gratis visitationssamtale med henblik på valg af alkoholbehandling.

Vores lokationer i Jylland

Nedenfor får du et overblik over hvor vi tilbyder alkoholbehandling i Jylland. Klik på den lokation som du ønsker at læse mere om, eller kontakt os direkte for rådgivning og vejledning.

Send os en besked

Har du spørgsmål angående alkoholbehandling i Jylland? Du er altid velkommen til at sende os en besked. Vi svarer tilbage hurtigst muligt, og senest næstkommende hverdag.

Hvad er efterbehandling?

Efterbehandling er altid inkluderet i en behandling hos Det Gode Liv.