Opioidbehandling

Indholdsfortegnelse

Ønsker du at komme dit misbrug af opioider til livs og leve et liv uden afhængighed af stofferne? Vi tilbyder opioid-behandling til misbrugere samt telefonisk rådgivning til både opioid-afhængige og deres pårørende. Kontakt os i dag, og hør nærmere om dine muligheder. Det er helt anonymt, og vi tager imod henvendelser om både praktiske og mere personlige spørgsmål.

Behandling for opioidmisbrug

Det er sjældent nemt at erkende, at dit misbrug er nået så langt ud, at du ikke længere kan styre det. Et opioidmisbrug påvirker din livskvalitet, og det kan være noget nær umuligt at se en vej ud af misbruget og tilbage til en mere normal og velfungerende tilværelse. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med, og vi tilbyder opioid-behandling, der er tilrettelagt efter den enkeltes behov, så du har bedst mulighed for at slippe ud af misbruget én gang for alle.

Vores behandlingstilbud foregår som enten døgnbehandling eller ambulant behandling, hvor vi kombinerer undervisning med både gruppeterapi og individuel terapi. Vi arbejder især med årsagerne til dit misbrug, da det typisk er dem, der afholder dig fra at lykkes med at lægge stofferne på hylden. At finde årsagerne og gå i dybden med dem én for én er noget af det, der virkelig rykker noget for mange – og som også giver succes på den lange bane, når du holder dig ’clean’ frem for at falde tilbage i misbrug.

Anonym rådgivning for misbrugere og pårørende

Har du som pårørende brug for mere viden om opioider og opioidbivirkninger, eller har du spørgsmål til det at stå på sidelinjen til en med misbrug? Vi kan også afklare mere praktiske spørgsmål i forhold til vores behandlingstilbud, herunder om din forsikring kan betale for dit barns opioidbehandling hos os. Vi tager også gerne en snak med dig, der er i et misbrug – uanset om du er klar til at tage imod opioid-behandling på nuværende tidspunkt eller ej. Alle samtaler er anonyme, og du kan dele det med os, der fylder hos dig lige nu. Giv os et kald, og lad os hjælpe dig godt videre.

Se også vores infoside om unge og opioider her.

Har du brug for hjælp?

Indholdsfortegnelse