Ketaminbehandling

Indholdsfortegnelse

Hos Det Gode Liv tilbyder vi behandlingsforløb til dig med ketamin-misbrug, der ønsker at lægge misbruget på hylden. Vi rådgiver også både misbrugere og deres pårørende telefonisk. Kontakt os i dag, og få mere info om ketaminbehandling eller en god snak om det, der fylder hos dig lige nu.

Hvordan foregår behandling af ketaminmisbrug?

At lægge et ketamin-misbrug bag sig er ikke nødvendigvis en let sag. Med den rette hjælp og støtte kan du dog sagtens blive fri af stofferne og komme videre i livet uden tilbagefald.

Vi benytter os af en kombination af undervisning, gruppeterapi og individuel terapi, hvor vi især tager fat på den enkeltes årsager til at være landet i misbruget. Ved at arbejde med årsagerne og blive nogle af fortidens spøgelser kvit undervejs, er der gode chancer for, at du efter endt ketamin-behandling kan sige, at du én gang for alle er blevet stoffri, og at ketaminen ikke skal være en del af dit liv mere.

Vi tilbyder både ambulant behandling og døgnbehandling og tilrettelægger behandlingen ud fra, hvad vi vurderer som bedst for den enkelte.

Telefonisk rådgivning for ketaminmisbrugere og deres pårørende

Har du spørgsmål til behandling eller blot brug for en anonym snak om din situation, sidder vi klar til at lytte. Det gælder uanset, om du selv er ketaminafhængig eller pårørende til en med ketaminmisbrug. Vi svarer både på praktiske henvendelser og på dybere og mere personlige spørgsmål og hjælper dig eller en af dine nærmeste godt i gang med ketaminbehandling, hvis du ønsker det. Giv os et kald i dag, og lad os få en god snak om dine muligheder.

Læs også mere om ketamin og ketaminbivirkninger her, hvis du mangler mere grundlæggende viden om stoffet og dets virkning på kroppen.

Har du brug for hjælp?

Indholdsfortegnelse