Amfetaminbehandling

Indholdsfortegnelse

Ønsker du hjælp til at komme ud af dit amfetaminmisbrug – eller står du som pårørende til en med afhængighed af amfetamin? Hos Det Gode Liv tilbyder vi telefonisk rådgivning til både misbrugere og pårørende og har flere behandlingstilbud til dig, der drømmer om et liv uden amfetamin-afhængighed. Bliv klogere på vores tilbud inden for amfetaminbehandling her.

Behandling for amfetaminafhængighed

Der er sjældent en nem vej ud af misbrug. Med den rette vejledning og støtte er det dog aldrig for sent at lægge livet om og finde en vej væk fra amfetamin og de mange amfetaminbivirkninger, der ofte følger med misbruget. Vores amfetaminbehandling foregår som enten ambulant behandling eller døgnbehandling alt efter, hvad vi vurderer som bedst for den enkelte.

Et forløb med amfetaminbehandling består blandt andet af undervisning, gruppeterapi og individuel terapi, hvor vi især arbejder med de årsager, der ligger bag dit misbrug – årsager som typisk også er grunden til, at misbruget er svært at stoppe. Først når vi tager fat i fortællingen bag misbruget, er der mulighed for at arbejde med dig selv og komme ud af misbruget én gang for alle med lav risiko for tilbagefald.

Telefonisk rådgivning for misbrugere og pårørende

Hos Det Gode Liv tager vi imod opkald fra både stofafhængige og deres pårørende. Uanset om du har brug for en anonym samtale om det, der fylder personligt for dig lige nu, eller du har behov for svar på spørgsmål af mere praktisk karakter, sidder vi klar til at guide dig godt videre. Vi kan også rådgive i forhold til opstart i amfetaminbehandling og blandt andet hjælpe med at afklare, hvorvidt din forsikring dækker behandling for enten dig selv eller en ung, som du er pårørende til. Kontakt os i dag, og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Har du brug for hjælp?

Indholdsfortegnelse