Lars Johansen

Lars Johansen, Centerleder

Info om Lars Johansen

Alder: 49 år

Arbejdsområde: Centerleder, Ejer

Lokation: Brørup

Misbrugs-CV: Alkohol, Hash, Spil

Lars startede Det Gode Liv i 2017 sammen med sin kammerat Kenneth Pedersen. De to herrer, som af egen erfaring kendte alt til misbrugsbehandling, fik en idé til at opbygge et behandlingscenter fra bunden. Idéen byggede på principper om alt det bedste fra behandlingsverdenen, samt et behandlingsprogram som fokuserer meget på årsagerne, der ligger til grund for afhængighed og misbrug. Lars Johansen står for den daglige drift, som centerleder på alle Det Gode Livs lokationer.

Lars har allerede som ung arbejdet som salgschef og herefter som salgs- og senere administrerende direktør i både tekstilbranchen, IT, foderstoffer samt bygge- og anlægsbranchen både nationalt og i udlandet.

Lars er uddannet med HD i markedsføring og udenrigshandel, og en ikke-afsluttet MBA i international marketing. I årene hvor han rejste meget, stiftede han bekendtskab med alkohol og lærte at bruge det som selvmedicinering, hvorefter det udviklede sig til en ukontrollerbar afhængighed, som han til sidst gik i behandling for.

Personligt citat: “Hvad er det Umagen værd at erindre det Forbigangne, der ikke kan blive et Nærværende” – Søren Kierkegaard.