Lars Johansen

Lars Johansen, Centerleder

Info om Lars Johansen

Alder: 49 år

Arbejdsområde: Centerleder, Ejer

Lokation: Brørup

Misbrugs CV: Alkohol, Hash, Spil

Lars startede i 2017 Det Gode Liv, sammen med sin kammerat Kenneth Pedersen. De to herre, som af egen erfaring kendte alt til misbrugsbehandling, fik en idé til at opbygge et behandlingscenter fra bunden. Idéen byggede på principper om alt det bedste fra behandlingsverdenen. Samt et behandlingsprogram, som fokuserer meget på årsagerne, der ligger til grund for afhængighed & misbrug. Lars Johansen står for den daglige drift, som centerleder på alle Det Gode Livs lokationer.

Lars har allerede som ung, arbejdet som salgschef, og herefter som først salgs- og senere adm. direktør i både tekstilbranchen, IT, foderstoffer og bygge og anlægsbranchen. I både ind og udland.

Lars er uddannet med HD i markedsføring og udenrigshandel, og en ikke afsluttet MBA i international marketing. I årene hvor han rejste meget, stiftede han bekendtskab med alkohol, og lærte at bruge det som selvmedicinering, hvorefter det udviklede sig til en ikke kontrollerbar afhængighed, som han til sidst gik i behandling for.

Personligt citat: “Hvad er det Umagen værd at erindre det Forbigangne, der ikke kan blive et Nærværende” Søren Kierkegaard