Ann-Lis Birkkjær Lauritsen

Ann-Lis Birkkjær Lauritsen, ambulant behandler hos Det Gode Liv

Info om Ann-Lis Birkkjær Lauritsen, ambulant behandler.

Alder: 67 år

Arbejdsområde: Psykoterapeut

Lokation: Vejen/Føvling

Misbrugs CV: Alkohol, Benzo

Ann-Lis arbejder til dagligt med ambulant behandling på hovedkontoret i Vejen. Også på forsorgshjemmet i Føvling, er hun et par gange i ugen. I Føvling er hun mentor og rådgiver for funktionel hjemløse.

Her hjælper hun med på en anerkendende måde, at fremme deres selvforståelse, selvtillid og selvværd, og på den måde, at være med til at gøre dem livsduelige, og klar til at fungere i sociale sammenhæng.

Det meste af arbejdsugen tilbringes på kontoret i Vejen, hvor Ann-Lis står for alt ambulant behandling. Ambulant behandling foregår som udgangspunkt 1-1, men der er også mulighed for gruppeterapi for både klienter og pårørende.   

Ann-Lis har tidligere været selvstændig indenfor modebranchen, og har arbejdet som lysestøber i flere år. Men fandt sin rette hylde og finder nu stor glæde ved arbejdet med misbrugere/alkoholikere, og at hjælpe dem tilbage til et liv med mening. De sidste 20 år har Ann Lis arbejdet først som vagt og rådgiver, og senere som behandler/psykoterapeut.

Ann-Lis har to døtre og to børnebørn, som hun ser og er sammen med så meget som muligt. Hun bruger gerne sin fritid på golfbanen, og fitnesscenteret.

Personlige citater: Der er tre ting der er vigtige for mig og min ædruelighed:  En Dag Ad Gangen, Ærlighed og Handling. Og så bestræber jeg mig på at være mod andre, som jeg ønsker de skal være mod mig.