Hvad er behandlingsgaranti

Hvad er behandlingsgaranti

Behandlingscenter Det Gode Liv giver, som de første i Danmark, en 2-årig behandlingsgaranti mod tilbagefald. Det er vores måde at sikre kvaliteten på vores behandling.

Behandlingsgaranti er din sikkerhed

Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores klienter har det bedst mulige udgangspunkt, når de forlader behandlingen. Dette er med til at undgå tilbagefald i rigtig mange tilfælde.

Vedholdenhed og grundighed er en del af vores værdigrundlag og netop derfor, vil vi gerne give en behandlingsgaranti, da det viser, at vi også tager ansvar på samme måde, som vi forventer, at vores klienter gør.

Det er i fællesskab vores opgave, sammen med klienterne, at sikre fremtidig udvikling og et liv uden alkohol, spil og/eller euforiserende stoffer. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til perfektion.

Som nævnt bærer vi alle et fælles ansvar. Under behandlingen påtager vi os det største ansvar. Vi guider og viser vejen, vi underviser, behandler, og vi deler vores viden om nøglen til det gode liv.

Behandlingsgaranti under ansvar

Efter endt behandling er det klienten selv, der overtager ansvaret. Med de redskaber den enkelte har fået med fra behandlingen, er det nu klientens eget ansvar at gøre brug af disse, og søge vejen til en ny tilværelse.

Vi står dog altid på sidelinjen, og er klar med råd & vejledning. Samtidig vil det være en fordel, at anskaffe sig en sponsor, og at deltage i møder såsom (AA, GA, ACA, NA, osv.) En sponsor kan oftest fås gennem deltagelse i disse møder.

Vi føler, det er vigtigt at stille krav til hinanden. Derfor har vi også nogle regler og vilkår, som gerne skal overholdes, for at behandlingsgarantien gør sig gældende. Hvis vores regler og vilkår bliver overholdt, tilbyder vi et 3 ugers tilbagefaldsforløb. Dette er vores måde at tage ansvar på.

Behandlingsgaranti og efterbehandling

Behandlingsgaranti og efterbehandling går unægteligt hånd i hånd. Efterbehandling er en del af hele behandlingsforløbet, og fungerer som opfølgning på livet og hverdagen efter endt primær behandling. 

Efterbehandlingen foregår én gang pr. måned de efterfølgende 12 måneder efter endt primær behandling. Efterbehandling er obligatorisk for at bevare sin behandlingsgaranti. Læs mere om efterbehandling her – Efterbehandling.

Spørgsmål?

Telefonen er altid åben. Ring anonymt døgnet rundt.