Det Gode Liv - Udvider Med Nye Lokaler I Gamst

Det Gode Liv – Udvider Med Nye Lokaler I Gamst

Udsigten fra gårdspladsen i Gamst vækker opsigt hos Centerleder Lars Johansen. Papirerne på de nye lokaler er underskrevet, og den næsten 1 hektar store ejendom tilhører nu Det Gode Liv. Humøret er højt.

Selvom der var meget arbejde i at renovere hovedbygningen og samtidig trimme, klippe og pleje de tilgroede udendørsarealer, var dette dog ikke noget, der skræmte den ambitiøse centerleder væk.

“Det Gode Liv skal udvide. Vi skal hele tiden blive bedre til det, vi laver, og vi skal i et større omfang kunne tilbyde behandling, efterbehandling og kurser til dem, som har brug for netop dette.” Sådan lød ordene fra Lars Johansen.

Projektet gik i gang d. 15-07-2020 med hensigten om moderne lokaler, som skulle benyttes som kursuscenter med mulighed for overnatning.

Renoveringen begyndte, og hen over de næste måneder skulle kursuscenteret begynde at tage form. Den store bagvedliggende mark blev sågar pløjet op, hvorefter der kunne blive sået nyt græs.

Med alt den indvendige renovering færdig, kunne man begynde at få bestilt møbler. Møblerne ankom i en stor lastbil, og nu startede det store samlearbejde. Alle de mange timers arbejde skulle vise sig at bære frugt. Huset stod nemlig knivskarpt på receptionsdagen.

Centeret er efterfølgende blevet indviet med både efterbehandling og dagskurser. Med tiden skulle der gerne blive mulighed for tilmeldinger til weekendkursus med emner som: livskriser, i medgang & modgang, skam og selvværd.

Spændende og relevante emner med udgangspunkt i livets mange mysterier og konflikter. På kurserne modtager man mentale værktøjer til, hvordan man bedst muligt løser disse konflikter og problemstillinger.

Kursusvejleder Alice Vestergaard blev i 2007 uddannet som psykoterapeut og har herefter arbejdet med misbrugsbehandling. Ydermere er Alice uddannet i emnerne, socialpsykologi med samfundsteori, personlighedspsykologi og personligheden i kontekst, samt efteruddannelse i stress og traume.

Det Gode Liv ser frem til et 2021 med mere efterbehandling og flere nye spændende kurser på den nye adresse i Gamst.

Der skal lyde et stort TAK! til alle de mennesker, der har gjort en stor indsats for, at alt dette kunne blive en realitet.

Spørgsmål?

Telefonen er altid åben. Ring anonymt døgnet rundt.