Vojens, weekend og ambulant behandling

Om lokationen i Vojens

I den lille landsby Skovby, udenfor Haderslev / Vojens ligger vores behandlingssted. Her er der både er mulighed for weekendbehandling og ambulant misbrugsbehandling.  Indgår du i et weekend behandlingsforløb, møder du store velmøbleret værelser, hvor du vil kunne lukke din egen dør og trække dig tilbage.

Ejendomme er gennem årene blevet renoveret og fremstår lys og venlig. Stedet ligger lige ud til den storslåede sønderjyske natur, hvor der gåede er mulighed for gåture på de små biveje. Ejendommen ligger i nærheden af skov, og med kun få kilometers gang til en gåtur langs vandet.

Der er rig mulighed for parkeringen, så man kan komme til med sin egen bil. Der er lette adgangsforhold, og kun 2min kørsel af motor E45 ved Haderslev syd.

Google maps lokation af Det Gode Livs behandlingscenter i Haderslev

Behandlingstilbud i Vojens

Ambulantbehandling

Hos Det gode Liv tilbyder vi i Vojens rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere, der har udviklet misbrug af alkohol, hash, kokain, medicin, købetrang eller lider af ludomani.

Alle vores forløb er ambulante, hvilket giver mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser, så som arbejde-, fritids- og familieinteresser, mens behandlingen foregår.

Pårørendebehandling

Et pårørende ambulant behandlingsforløb hos det Gode Liv i Vojens giver pårørende mulighed for at få indsigt, forståelse, og det at kunne komme videre, og arbejde med egne udfordringer.

Weekend behandlingsforløb

Et weekend behandlingsforløb i Vojens foregår over 3 uger, med ca. 15 timers intensiv behandling pr. weekend. Behandlingstilbuddet kan sammenlignes med en døgnbehandling. Dog er forskellen at weekend tilbuddet foregår over kortere tid, og med mulighed for at passe et evt. arbejde i hverdagene. Weekend behandlingsforløbet tilbydes kun på adressen i Vojens.