Vojens, weekendbehandling

Om lokationen i Vojens

I den lille landsby Skovby udenfor Vojens, ligger vores behandlingssted. På denne adresse tilbyder vi et helt unikt behandlingstilbud, som kun foregår i weekenden.

Når du indgår du i weekendbehandling, møder du store og velmøblerede værelser, hvor du vil kunne lukke din egen dør og trække dig tilbage.

Ejendomme er gennem årene blevet renoveret og fremstår lys og venlig. Stedet ligger lige ud til den storslåede sønderjyske natur, hvor der fantastiske muligheder for gåture på de små biveje.

Ejendommen ligger i nærheden af skov, og med kun få kilometers gang til en gåtur langs vandet.

Der er rig mulighed for parkeringen, så man kan komme til med sin egen bil. Der er lette adgangsforhold, og kun 2min kørsel af motor E45 ved Haderslev syd.

Google maps lokation af Det Gode Livs behandlingscenter i Haderslev

Behandlingstilbud i Vojens

Weekendbehandling

Et weekend behandlingsforløb i Vojens foregår over 3 uger, med ca. 15 timers intensiv behandling pr. weekend. Behandlingstilbuddet kan sammenlignes med en døgnbehandling. Dog vil denne behandling typisk være 1-1, hvilket betyder at der vil være fuldt fokus på den enkelte.

Weekendbehandling foregår over kortere tid end en døgnbehandling, og giver samtidig mulighed for at passe et evt. arbejde i hverdagene. Weekendbehandling tilbydes kun på adressen i Vojens.

Vil du gerne vide mere om weekendbehandling? Tøv endelig ikke med at kontakte os enten telefonisk eller via vores mailformular her på siden.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere om weekendbehandling i skovby? Send os en besked med dine spørgsmål. Vi bestræber os på at svare inden for 12 timer.