Alice Vestergaard

Psykoterapeut og misbrugsbehandler Alice Vestergaard

Info om psykoterapeut Alice Vestergaard

Alder: 55 år

Arbejdsområde: Terapeut

Lokation: Brørup

Misbrugs CV: Alkohol/Stof

Blev færdiguddannet som psykoterapeut i 2007 og har siden arbejdet som behandler på i døgnbehandling.

I 2011 – 2014 supplerede hun sin faglighed med Psykologi på deltid, AUC. ( BA) i fagene socialpsykologi med samfundsteori, personlighedspsykologi og personligheden i kontekst. 

2018: Efteruddannelse i Stress og Traume med TRE som udgangspunkt.

At være behandler indebær for hende, at hjælpe klienter til at få det liv de ønsker sig, og hjælpe dem til evt. at få øje på det, der står i vejen for udvikling. Der ud over afholder hun gruppeterapi: Kvindegrupper, Mentalisering-grupper, Selvværds-grupper, Sorg-grupper, parsamtaler og psykoeducation i ” Den afhængige personlighed ”

Igennem Alices arbejde, har hun hvert år udbudt kurser i eksempelvis: Skyld og skam, Livets store spørgsmål, Rusens Magi, At holde balancen i ubalancen, Mod til forandring – forandringens paradoks, At holde hovedet koldt og hjertet varmt og veje og vildveje.

Tidligere har Alice været cafe ejer og har fra 1990 – 2003 åbnet og drevet 4 cafeer Ålborg.

Hun Bor nu i Ans ved Silkeborg sammen med sin datter som er 19 år.

Når Alice ikke arbejder finder hun stor taknemmelighed og glæde i at ”Være” sammen med de mennesker hun holder af, og være sammen i den livsverden vi er fælles om.

Det har været og er til stadighed inspirerende og livsbekræftende, igen og igen, at få mulighed for at forstå og arbejde med tilværelsen i sin mangfoldighed. Hendes eget livsforløb har bragt en livserfaring med sig om afslutninger, overgange, nye begyndelser som kaldte på nye retninger og afgørende vendepunkter.

Citat: ”Den største ære i livet, ligger ikke i, aldrig at falde, men i at rejse sig hver gang vi falder”

( – Nelson Mandela )