Roskilde

Det Gode Liv
Jernbanegade 1 - 4000 Roskilde

Fysiske rammer

DGL Roskilde ligger centralt i byen med tog og bus indenfor gåafstand. Lokalerne du møder er lyse og venlige.

Lokationen indeholder kontorlokaler, enkelte samt grupperum til terapi og undervisning. Alle lokationer er handicap venlige og alle udstyret med toilet og bad.

Når du ankommer kan du sætte dig til rette, og nyde en kop kaffe i vores modtagelsesrum, inden din tid begynder.

Der er ved alle vores ambulante steder gode parkeringsforhold, hvis du kommer i egen bil.

Det Gode Liv Roskilde
Det Gode Liv Roskilde

Din sikkerhed

Faglighed er i højsædet i al behandling og rådgivning hos DGL. Alle medarbejdere er specialuddannede indenfor hver deres område.

Alle DGL’s centre er der desuden fast tilknyttet sygeplejersker som har den primære dialog med DGL’s læger, psykolog, psykiater. Terapeuter er altid fysisk tilstede, dog kan kontakten også foregå online med special personale.

På behandlingscentret DGL, bliver du mødt af personale, der selv har været i samme situation som dig. Vi møder dig med empati, og højt fagligt niveau. Her er ingen rullende øjne eller bedrevidenhed, men et trygt og motiverende miljø, hvor vi sammen arbejder for, at alle klienter igen får (Det Gode Liv.)

Behandling

Ambulantbehandling

Hos DGL tilbyder vi i Roskilde rådgivning og behandling til helt almindelige danske borgere, der har udviklet misbrug af alkohol, hash, kokain, medicin, købetrang eller lider af ludomani.

Alle vores forløb er ambulante, hvilket giver mulighed for at bo hjemme og passe hverdagens forpligtelser, så som arbejde-, fritids- og familieinteresser, mens behandlingen foregår.

Pårørendebehandling

Et pårørende ambulant behandlingsforløb hos DGL Roskilde giver pårørende mulighed for at få indsigt, forståelse og det at kunne komme videre, og arbejde med egne udfordringer.

Efterbehandling

Der afholdes efterbehandling hos DGL Roskilde den første lørdag i hver måned, hvor man i 12 måneder efter sin endte behandling kan komme og få råd og vejledning til de udfordringer, man møder når man er afsluttet primær. Dette gøres også, efter behov og henvendelse.