Klienter


Hvad siger klienterne?


Maria 50, alcoholic:

Hi, my name is Maria xxx. I am 50 years old and Spanish citizen, born and raised in Switzerland, and has since come to Denmark. Since 1996 I discovered that I had lost control of my alcohol consumption, I have tried different ways and places to help with our growing alcohol problems. I have been to 4 different day treatments, including 2 times at Tjele, Ringgaarden, Åbenrå and this time at “The Good Life” which is my 5 treatment

“The Good Life” is a rescue for me! – It is made up of two men who have put everything in this place, the most important, their heart! They have carefully chosen their professional therapists + other staff. When I got 3/1 from the door, I broke once again that it had failed again!

I was met with one for me, overwhelming care, love, embrace and understanding that, at first, I did not think it could be true! But quickly realized that it was that I feel confident, because I always had someone who would like to listen when something pressed. To be able to get help to regain myself, I got through the fantastic and professional teaching and therapy.

However, the most important thing for me is the values ​​put in, the help, warmth and care I have gained from the first day.

Now I go to my new sober life for the first time with a real faith in myself, and with a backup system behind me that I know can live sober because they do not just let go of me but follow up. – Here I’m really sober and get back to life !!

Niels 26, ludoman
Jeg ankom i behandling hos ”Det Gode Liv”, som et menneske der var fyldt med angst og håbløshed og var klar over jeg ikke kunne kontrollere min spilletrang længere og havde hård brug for hjælp. ”Det Gode Liv” viste sig at være stedet hvor jeg fandt min redning.

De hjalp mig og mine nærmeste, mig med at få min afhængighed under kontrol, de nærmeste med at håndtere det de har været igennem som pårørende. Jeg frygtede hvad min arbejdsplads ville sige, og jeg var meget tæt på en fyring, men i dialog med min terapeut og arbejdsplads fik de indsigt i sygdommen og det ændrede klar deres Holding og jeg har i dag stadigvæk mit gode job.

Da jeg ankom til ”Det Gode Liv” frygtede jeg alt og mest af alt fremtiden, nu glæder jeg mig til den og har lært alvoren i at tage ansvaret i mit eget liv tilbage. Den behandling jeg har været igennem har lært mig at sætte pris på ting igen som jeg før tog for givet, og ved nu at der også ligger et fantastisk liv og venter på mig igen, med min kone og mit lille barn.

Jeg kan kun sige at det er behandlingen hvos “Det Gode Liv” der virkelig virker for ludomaner der er motiveret for at blive deres afhængighed kvit og få kontrollen tilbage.

Min tid på Det Gode Liv

Mit navn er Casper jeg er 42 år gammel og er alkoholiker.

Jeg kom til det gode liv nedbrudt og slidt op, jeg kunne ikke sove og fik ingen eller elendig kost.

Jeg sad bare og drak, alt omkring mig var væk og ligegyldigt.

Det Gode Liv redede mit liv, de behandlere som er tilknyttet stedet er de mest kompetente og hjertevarme ildsjæle jeg til dato har mødt. Jeg fik livet tilbage på den gode måde, for første gang kan jeg mærke at jeg gerne vil det gode liv og alt hvad det bringer af glæder. Jeg kan se mine børn i øjnene igen og mærke deres kærlighed til mig. Og det bedste af det hele er at jeg kan gengælde den….

Stedet er sjovt nok en gammel kro hvor der har været afholdt en masse fester. Det med festerne er vist lige begyndt tror jeg. Jeg har i hvert fald aldrig haft det så godt efter at have været på Det Gode Liv, så mit liv er i dag en fest hverdag. (Også de trælse dage)

Min forvandling - Palle 46 år, alkoholiker

Efter at have prøvet AA samt det kommunale tilbud i over et halvt år, med flere tilbagefald, måtte jeg sande at der skulle mere til.

Så længe spøgelserne stadig var i skabet, skulle der ikke meget til før hr. vin kom og overmandede mig – i sidste ende måtte jeg indrømme at have nået min egen bund; det var ikke nogen rar oplevelse.

Jeg var blevet anbefalet “Det Gode Liv” – og hold da helt op, den anbefaling kan jeg kun varmt bringe videre. Den hjertevarme, imødekommenhed og professionalisme skal man lede langt efter.

Her kunne mærkes at det ikke bare var en pengemaskine, allesammen gik ind i det med liv og sjæl. Behandlerne var meget kyndige og garvede. Da jeg tog derfra og frem til i dag 1½ måned senere, har jeg haft et anstændigt liv. Ingen drikketrang og hviler i mig selv som jeg ikke kan huske jeg nogensinde har gjort.