Call me
Vigtigheden af misbrugsbehandling

Behandling af diverse afhængigheder er stærkt undervurderet, dette gælder både døgnbehandling, efterbehandling og støttegrupper. Mange personer som lider af et misbrug, ser det som en byrde, at tage tid ud af den travle hverdag, for at få styr på sit liv. Man er nødt til at kigge i spejlet, og spørge sig selv, hvad der i virkeligheden er vigtigt. At komme en afhængighed til livs, er hårdt arbejde, og kræver oftest en hjælpende hånd.

Det er meget normalt selv at prøve at stoppe sit misbrug. Dette er noget de fleste mennesker med et misbrug har prøvet. Det sværeste er ikke altid at stoppe, men derimod at være vedholdende. Det som man i sådan en proces ikke får arbejdet med, er de kerneproblemer der startede misbruget i første omgang. Dette resulterer i at rigtig mange oplever tilbagefald.

De fysiske symptomer, også kaldet abstinenserne er kun begyndelsen på afvænningen. Dette kan være svært nok i sig selv, og mange har brug for hjælp til dette. Andre kan klare denne del selv, men oplever senere chokket når man rammes af den mentale trang. Dette sker fordi der ikke bliver arbejdet, men hvad der ligger til baggrund for misbruget. Det er derfor en ond cirkel at komme ind i, og mange mennesker der forsøger sig med selvhjælpsmetoden, bliver aldrig rigtig clean.

Hos behandlingscentret (Det Gode Liv) arbejder vi med bagomliggende problemer, som er til baggrund for misbrug. Dette oplever vi som den mest vellykkede metode, til at få folk på rette spor igen. Vores Døgnbehandlingsprogram er yderst effektivt, og har hjulpet mange mennesker til et bedre liv. kontakt os

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *