Call me
Tre spørgsmål til en shopaholic

I en verden hvor vores dagligdag i høj grad er drevet, af forbrug og luksus, er trangen ganske kraftig til fortsat at shoppe efter juleræset er overstået. Selv efter alle har modtaget og givet gaver, er der stadig en stigning i shopping indtil januar, hvor julehandlen som regel udligner sig selv, og diverse gågader og centre nærmere ligner spøgelsesbyer.

Hvorfor fortsætter jeg med at shoppe?

Det er nemt at kigge på sin bankkonto, og finde svaret på hvorfor, man burde stoppe med at bruge penge, og i stedet begynde at spare. Det kan være svært at stå imod, især når tilbuddene ofte bliver endnu bedre efter julen. Det er dog vigtigt at man spørg sig selv, om man virkelig har behov for, at fortsætte med at købe ting, som man måske aldrig kommer til at bruge alligevel.  En sund tankegang omkring køb, er at tænke efter behov.

Har jeg råd til at fortsætte med at shoppe?

Nogle personer med købsafhængighed sætter sig selv i en svær situation, hvor gæld har bygget sig op. Dette kan være privat gæld til eksempelvis familie, eller et optaget kviklån, hvor pengene udelukkende går til at shoppe for. Hvis man er på vej til at havne i den forkerte vejbane, med en masse gæld, er det vigtigt at man spørg sig selv. Hvordan har jeg egentligt tænkt mig, at betale min optagede gæld af?

Behøver jeg virkelig at returnere julegaver d. 27 december?

Dagen hvor ”alle” mennesker vælger at returnere deres julegaver. Medmindre tidsfristen for returnering er meget kort, er der ingen grund til at begive sig ud i stress og jag. Butikkerne starter allerede her med en masse tilbud, inden januarudsalget for alvor går i gang. Her kan man med fordel vente med at returnere eventuelle julegaver, til bytteræset falder lidt til ro. Det er utrolig nemt, at blive fristet til, at shoppe netop i disse dage.

Det Gode Liv er de første i Danmark, til at tilbyde klienter ægte behandlings garanti. 

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *