Call me

Misbrug af kokain giver store problemer

Kokain er et stærkt stimulerende middel, som kan være meget vanedannende på grund af den korte men intense effekt, den skaber. Dette stof sniffes normalt gennem næsen i hvid pulverform, og den resulterende euforiske tilstand er meget kort. Hvis du begynder at misbruge kokain ofte, vil du sandsynligvis opbygge mere alvorlige symptomer på kokainafhængighed, som kan indeholde en tolerance over for stoffet. Denne tolerance betyder, at du bliver nødt til at tage mere kokain med stigende frekvens for at opnå de ønskede effekter. Eller at du begynder at blande kokain men andre former for stoffer, piller eller hash.

Den del ryger også kokain, når man indhalere kokain dampe er det kaldes det at blive ”stoned”, i modsætning til den pulveriserede version af kokain. Denne metode til at tage stoffet resulterer i hurtig indtræden af eufori og stimulerende symptomer, fordi det let absorberes i blodbanen.

Kokain er desværre blevet et meget populær stof blandt både unge og ældre som har brug for at ekstra energi / følelse af at slippe væk i en periode.

Misbrug af kokain giver store problemer for dig selv og dine pårørende. Det er ikke kun at en person går påvirket rundt med det er også de persontræk som en misbruger udvikler. Det betyder, at misbrugeren nedgør problemet, manipulere, benægter og lyver. Det resulterer ofte til yderlig kriminalitet for at få penge til stoffer og udvikling af angst, paranoia eller bliver voldelig.

Heldigvis er der hjælp til rådighed for personer, der har udviklet en afhængighed af kokain og andre ulovlige stoffer. Selvom en afhængighed af et stimulerende middel som kokain kan være svært at overvinde.  Vi kan hjælpe dig som er misbruger eller du som er pårørende. På et af vores centre i Danmark kan du få anonym hjælp til at komme ud af misbruget på en værdig og professionel måde. Kontakt os på www.det-gode-liv.com http://www.det-gode-liv.com

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *