Call me

konsekvenser ved alkohol

Alkohol er en afhængighed, der kan kvæle dit liv, da det ikke kun har flere fysiske konsekvenser, men også psykologiske. At komme ud af dette problem er muligt med vilje og hjælp
alkohol (eller alkoholafhængighed) er en af de vigtigste årsager til mental sundhed, og er kendetegnet ved overdreven drikke i lang tid, hvilket betyder, afhængige af den.
Det betragtes som en alvorlig sundhedsskader, som øger risikoen for død som følge af leversygdomme, kræft, depression, ulykker mv.

Mange alkoholikere genkender dog ikke deres problem og søger derfor aldrig hjælp til at løse det, mens i andre tilfælde maskeres den virkelige grund til at anmode om hjælp ( alkoholmisbrug ) af virkningerne af alkoholisme på den fysiske tilstand og psykologisk af personen, som på dette tidspunkt af afhængigheden allerede er tydelige. Ved at læse dette er du allerede godt på vej til erkendelsen.

Behandlingen af alkoholisme kræver en tværfaglig intervention af fagfolk, der behandler de fysiske og psykologiske aspekter af afhængighed samt de forskellige tilknyttede patologier. Velkommen til Det Gode Liv hvor vi netop arbejder med at det hele menneske på et individuelt niveau. Ved hjælp af terapi finder vi ind til kernen af problemet, de baglæggende årsager og giver dig et forskellige våben for at kæmpe om lysten og trangen til alkohol.

Konsekvenser ved alkoholisme er mange, negative følelser som angst , tristhed, ensomhed, lavt selvværd, miste arbejde, venner, familie og ikke mindst din selvrespekt. Tidligere var alkohol sikkert forbundet med fest men nu er det blevet den værste fjende for både dig og din familie.

Hos Det Gode Liv er hele familien i behandling fordi tillid ikke er noget man kan købe og forståelse for sygdommen alkoholisme er vigtig for at i ikke vokser fra hinanden. Vi behandler både alkoholisme i døgn behandling, ambulant eller en kombination så det passer for jer.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *