Call me
Individuel og familiær indvirkning af ludomani

En ludoman vil uden tvivl lide under sit spilmisbrug, men også den afhængiges familie vil møde udfordringer undervejs. Det høje stress niveau som en ludoman oplever, vil give irritabel adfærd, antrit til skænderier, samt det at være hemmelighedsfuld omkring sin færden.

Diverse opkald og regninger fra forskellige kreditorer, vil gradvist ødelægge personlige forhold. Overbelastning af økonomien vil samtidigt, påvirke alle familiemedlemmer, og kan endda give et anspændt forhold til venner og kollegaer.

Børn af en spilafhængig vil også lide stor last. Fraværende tilstedeværelse, følelsesmæssig forsømmelse og endda fysisk forsømmelse er blandt andet noget af det børn oplever, når en forælder har en dyb afhængighed.

Irritable og stressede forældre vil have tendens til, at lade dette gå ud over deres børn i form af vrede, selv hvis dette ikke er tilfældet, vil børnene kunne fornemme spændingen mellem forældrene. Sidst men ikke mindst, har børn af afhængige større sandsynlighed for selv senere i sit liv, at udvikle afhængighed.

Som spilafhængig har man mulighed for, at få hjælp ved at komme i behandling. Et døgnbehandlingsforløb er bevist, som den mest effektive måde at bekæmpe ludomani på. Hos Behandlingscentret Det Gode Liv, er der mulighed for både døgnbehandling, ambulantbehandling, og pårørendebehandling.

Det Gode Liv er de første i Danmark, til at tilbyde klienter ægte behandlings garanti. 

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *