Call me

DGL starter den 15/11 – 2018 ombygningen af ejendommen ved siden af centeret og udvider her med min. 8 nye værelser, kontorer, badeværelser, opholdsstue og nyt køkken til alkoholikere og andre misbrugere. Planen er, at bygningen skal stå færdig og begynde at tages i brug ca. den 1. januar 2019. Udvidelsen kommer som en naturlig vækst af den stigende efterspørgsel som er på vores behandlingsmodel. Vi vil gerne kunne hjælpe endnu flere alkoholikere med deres alkoholproblem. Samt misbrug af kokain, medicin og hash misbrug. Og endeligt lave en mere decideret afdeling for forskning, tværfagligt samarbejde og videreudvikling af nuværende koncepter til bla. ludomani og spil (gaming), hvor der ikke nødvendigvis indegår monetær værdi. Vi mener og kunne forudse at problemet med bla. spil i alle afskygning, ååvirker specielt unge menneskers liv i en sådan grad, at de isolere sig og dermed mister bla. sociale relationer, eller slet ikke får dem udviklet. Dette vil komme til at gå i spænd med grundværdien, at skulle gøre mere for børn og unge, der er fanget i “misbrugs” miljøet på den ene eller anden måde. Så dette er blot et nyt skud på stammen, som kommer som den naturlige udvikling DGL er i, primært pga. meget kompetente medarbejder, og rigtige gode samarbejdspartnere.
Spørgsmål eller andet omkring dette stilles til laj@det-gode-liv.com eller kep@det-gode-liv.com

Vi glæder os til at åbne dørene og hjælpe primært endnu flere alkoholikere. Eller folk med krydsafhængighed, samt, er planerne på den længere bane at vi udvider vores meget kompetence koncept til pårørende. Til også at omfatte et egentlig tilbud om døgnbehandling til disse, i kortere perioder.

DGL planlægger at ansætte en ny socialrådgiver. Der kan give vores klienter endnu bedre rådgivning på dennes kompetence områder. Ligeledes vil denne del af de ansatte på dette specifikke område, få kontor og til huse i de nye ombyggede lokaler.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *