Call me

Alkohol i Julen

I Danmark har vi mange højtider, og mærkedage. Både vores egne, såvel som dem vi har optaget fra rundt om i verden. Disse anses oftest som gode muligheder for at drikke store mængder alkohol.

Julen er hjerternes fest, familier samles og hyggen spredes. Sådan opfattes julen i de fleste danske hjem. Tit og ofte kommer der god mad og alkohol på bordet, både i juledagene, til julefrokosterne og i nytårsdagene.

For mennesker med alkoholproblemer er højtiderne og især julen, den bedste undskyldning for at drikke alkohol. Selv dem som kæmper med at styre sit alkoholproblem, ender oftest med et nederlag og tilbagefald henover julen. Desværre går dette ikke kun udover personen med misbruget, men i den grad også resten af familien.

Det er vigtigt at sige fra. På den måde oplyser man problemet, og får gjort den afhængige opmærksom på, hvordan misbruget ødelægger familien. Som pårørende kan det være svært, at afgøre hvorvidt der er tale om et alkoholmisbrug. Især hvis der drikkes store mængder i perioder, og hvis problemet nedtones fra afhængiges side.

Mange danske familier får julen ødelagt grundet alkoholmisbrug. Hvis man som pårørende har en anelse om et muligt misbrug, anbefaler vi hos Det Gode Liv, at man tager hånd om problemet hurtigst muligt. Det Gode Liv er altid klar med rådgivning, og vi tilbyder alle vores klienter ægte behandlingsgaranti.

Det Gode Liv er de første i Danmark, til at tilbyde klienter ægte behandlings garanti. 

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *