Call me

Afhængig af hash?

Hash er det man kalder for et ”gateway drug” forstået på den måde, at det åbner porten til mange andre stoffer. Det er derfor meget vigtigt at man ser sit misbrug i øjnene, inden det udvikler sig til krydsafhængighed.

Selvom det for de fleste starter som noget meget uskyldigt, og oftest bruges som en måde at koble af på, så er hash yderst vanedannende, og kan meget hurtigt gå fra, at være en gang i mellem, til at være hver dag man indtager stoffet.

Typisk vil man som misbruger helst ikke tale om sit forbrug, som et såkaldt problem. Misbrugeren har tendens til at tale udenom eller nedtone problemet, hvis vedkommende konfronteres. En af bivirkningerne ved hash er blandet andet, at man bliver ligeglad med sig selv, og sine omgivelser. Dette er meget normalt, og er desværre en effekt hash får på én, gennem længere tids misbrug.

Man kan være afhængig uden at være klar over det. Tegn på dette kan blandt andet være som følgende.

  • Hvis man fravælger bestemte personer for oftere at kunne ryge hash.
  • Hvis man oplever mangel på appetit
  • Hvis man oplever mavepine, efter mindre end 24 timer eller maks. op til et par dage, uden indtagelse af stoffet.
  • Hvis man konstant har en følelse af træthed/sløvhed

Behandling af hashmisbrug

Hos Det Gode Liv Centeret tilbyder vi, en behandling som er skræddersyet til netop dig og dit behov. Du kan simpelthen modtage din behandling udenfor normal arbejdstid – fuldstændig tilrettelagt for, at kunne passe ind i din hverdag. Du vil modtage din behandling, af uddannede behandlere med pædagogisk baggrund, som løbende modtager opkvalificerende uddannelse.

Har du et hashmisbrug eller kender du en, der har?

Vores misbrugsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt
på tlf. +45 72 108 323 – sammen skal vi nok finde en løsning.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *