Nye lokaler i Aalborg

Nye lokaler i Aalborg

Det Gode Liv rykker til nye lokaler i Aalborg. Efter længere tid i lokalerne på Vesterbro, er det blevet tid til, at rykke videre til en ny adresse. Større lokaler, giver også flere muligheder. Specielt med henblik på gruppeterapi og pårørendebehandling, vil de nye lokaler i Aalborg, give mere pusterum.

Flytning grundet travlhed

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har rygende travlt med vores ambulant behandling i Nordjylland. Grundet stor efterspørgsel, har vi besluttet at tiden er inde, til at tage næste skridt.

Med de nye lokaler i Aalborg, får vi samtidig en mere central beliggenhed, som vil gøre det nemmere, at komme til og fra behandling.

De nye lokaler er større end de tidligere. Også dette vil give flere muligheder. Vi forventer nu, at kunne tilbyde ambulant behandling af alle misbrugstyper, samt mulighed for gruppeterapi og familiebehandling.

Åbningen finder sted pr. 15-08-2021.

Udvider med en ekstra behandler

Flytningen til den nye adresse står ikke alene. Grundet den store travlhed, udvider vi nemlig også med en ekstra behandler. Henrik Iversen, som til dagligt pendler mellem Aalborg og Aarhus, får nu en ny makker.

De to glæder sig meget til samarbejdet, som egentligt også er en genforening. De to herre kender nemlig hinanden, fra tidligere beskæftigelse indenfor misbrugsbehandling.

At vi udvider med en ekstra behandler, vil ikke kun lette trykket fra Henrik, men også give mulighed for at efterkomme den store efterspørgsel på ambulant behandling, som vi har i Nordjylland.

Hvilke behandlingstyper tilbyder vi på adressen?

Vi laver primært ambulant behandling i vores nye lokaler i Aalborg. Ambulant behandling, er til dig som ønsker at bo hjemme og passe eksempelvis arbejde, samt andre forpligtelser, mens du går i behandling.

Behandlingen foregår 1-1 mellem dig og en terapeut. Man kan i alt behandling hos Det Gode Liv, forbeholde sig retten til at være anonym. Denne ret glæder også, selvom man er indskrevet via §141.

Adressen vil samtidig kunne rumme familiebehandling og gruppeterapi. De større og nyere lokaler, vil med sikkerhed gøre oplevelsen bedre, for alle klienter af Det Gode Liv. 

Spørgsmål?

Telefonen er altid åben. Ring anonymt døgnet rundt.