Det Gode Liv - Ansætter Bent Kidmose

Behandlingscenter Det Gode Liv har ansat Bent Kidmose, som leder for offentlige tilbud til misbrugsramte.

Bent kommer med mange års erfaring i bagagen, fra den offentlige sektor, som leder på flere forskellige kommunale misbrugscentre.

>> Vi er glade for at Bent er blevet en del af vores team. Bent er yderst dygtig til sit arbejde, og han vil naturligt tilføre os en masse kompetencer i forhold til det kommunale. Vi håber på at styrke forholdet til det offentlige, hvilket forhåbentligt vil give mulighed for at hjælpe endnu flere misbrugsramte mennesker.  Vi ser frem til at blive skarpere og mere tydelig, i vores kommunikation af offentlige tilbud << udtaler Centerleder Lars Johansen.

Behandlingscenter Det Gode Liv – Specialiserer sig inden for behandlingen af alkoholisme, ludomani, stof & pillemisbrug. Der arbejdes i høj grad med årsagerne der ligger til grund for misbrug og afhængighed, hvilket opleves som den mest effektive måde, at nå ind til kerneproblematikken på. Det Gode Liv tilbyder døgn-, ambulant- og kombinationsbehandling til misbrugsramte, såvel som ambulantbehandling til pårørende. De pårørende er de seneste år, blevet et større og større fokusområde, da de ofte lider ligeså meget som den misbrugsramte.

>> Det er med stor fornøjelse at jeg d. 01-06-2020, havde min første dag på Det Gode Liv. Det er et positivt tilvalg, når jeg efter utrolig mange år i det offentlige, vælger at bruge mine kræfter på et privat tilbud som Det Gode Liv.

Jeg er blevet taget rigtig godt imod hele vejen – hvilket er skønt. Nu ser jeg frem til at bruge mine kompetencer, og være med i forsat udviklingen af et stærkt behandlings -og omsorgstilbud. Jeg har stor respekt for den indsats, erfaring og værdigrundlag der ligger her på stedet, og jeg vil gøre hvad jeg kan, for at støtte op om kvaliteten af arbejdet.

I første omgang har jeg forventning om, at vi kommer til at stå endnu skarpere overfor de offentlige samarbejdspartnere. Det drejer sig om alt – lige fra noget så kedeligt som dokumentation af vores arbejde, til at videreudvikle vores tilbud så de matcher vores borgeres behov, og det som samarbejdspartnere efterspørger, men min ambition er også at bidrage til, en større og fagligt funderet sammenhæng mellem vores tilbud << Fortæller Bent Kidmose.

Spørgsmål?

Telefonen er altid åben. kontakt os anonymt døgnet rundt.