Call me

Så gik det første år og DGL kunne den 3 jan. 2019 fejre 1 års fødselsdag.
Jeg døgnbehandlingen i Brørup kom 130 kunder igennem 2018. Alkoholmisbrug står for 78% og af narkotikamisbrug 69%. Ved ludomanibehandling kan det være op til 80%, der er blevet helt gratis. Det er meget, men det er en kort periode, og måske vil 2019 vise sig at være mindre end forventet.

I 2018 startede vi 1/8 startcenter i Roskilde, 1/10 startede vi centreret i Århus, begge steder som i Brørup med ambulant behandling, samt familie og efterbehandling. Og kan alle 3 steder pr. ca. 1/15 tilbyder gratis ambulant behandling til alkoholbrug. Vi startede Behandlingscentret i Brørup op, som ved dobbelt overetage kan rumme 22 døgn klienter; Derudover startede vi hos Omsorgs- / ressourcecenteret med plads til 8 dagers kunder.

Vi har det år, der er gået omkring Ca. 20 nye kollegaer, som alle er fantastiske medarbejdere der er skyld og grund til, at we have got as good a start as we have. Uden dygtige terapeuter, vi havde ikke nået de resultater, vi har. Vi var ikke i stand til at passe på den professionelle og sunde måde kunderne er og forlade centret på. Uden dygge syge-vagter, hænge centeret ikke heller sammen, der løser selv de mest tilspidsende situationer. En fremragende kok og køkkenhjælp baseret på sund ernæring, hvor klienter siger, at hvis ikke andet, ville de forblive alene i centrum på grund af. af den gode mad.Vores fantastiske flittige plejepersonale sikrer, at kunder altid kan hjælpe med hverdagens udfordringer, som kunderne kan føle sig trygge og troværdige under deres ophold hos os.

Samarbejdspartnere omkring os, der viser os stor tillid til at være deres partnere og behandling, styring og udvikling af deres kunder og medarbejdere. Public bodies which exhibit very high level of cooperation with the citizens in the center.

Et år med store investeringer, mange udgifter, lønninger, indkøb. fri behandling af kunder, der ikke har råd til det, og alligevel kan vi stole på os selv og komme ud af året med et positivt resultat.

En stor tak til alle der er og har været omkring DGLs liv og især en stor tak til alle medarbejdere, der arbejder mere engagerende og involveret end nogen arbejdsgiver nogensinde tør at drømme om.

Tak for året, og også i 2019 vil vi komme med nye initiativer og præsentere et behandlingsbegreb, der gør behandlingen tilgængelig for endnu mere afhængig, og som aldring før ses på markedet. Mænd lige nu og i kommende måneder, vi er nødt til at stabilisere, modne og afvikle vores tidligere initiativer.

Et godt nytår for alle, der har været i kontakt med os hele året, og håber på endnu tættere og bedre samarbejde i 2019.

PVA Ledelsen i DGL.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *